3 Bulan Kemudian

Yaampun, terakhir kali update blog ternyata di bulan Februari! Niatnya ngeblog at least 1 bulan sekali tapi ternyata 3 bulan berlalu sudah… hehe. Terakhir update blog soal kerjaan baru, dan yah ternyata kerjaan barunya cukup membuat saya sibuk, jadi kurang waktu buat ngeblog deh.

Life Update

Hellooo! It’s been a while but I’m back with a life update. Those who follow me on Twitter might know this already, and I’ve been wanting to write here but I just haven’t had the time (for reasons I’ll explain more in the post)….

2020

Wow what a year 2020 was. I still remember how I spent 2020 New Year’s Eve. R and I went to our friend’s place for dinner, we met everybody and left early to go to LA’s Grand Park at Downtown, where LA’s annual NYE party was held. Much like NYC’s Times Square, only in smaller … Continue reading “2020”

Tentang Kerja Sampingan

Selamat Tahun Baru! Selamat ketemu lagi di post Selasa Indonesia di tahun 2021. Mau cerita soal kerjaan yang baru saya jalani sejak bulan November tahun lalu, yaitu jadi delivery driver untuk sebuah aplikasi antar makanan dan barang. Kita sebut aja aplikasi P. Saya sempat cerita sedikit di Twitter sih jadi mungkin ada yang bakal berulang, … Continue reading “Tentang Kerja Sampingan”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.