Memorial Day Weekend 2021

Hari Senin kemarin, tanggal 31 Mei di Amerika tuh ada libur nasional yang namanya Memorial Day. Karena jatohnya di hari Senin, lumayan lah ya long weekend! Banyak yang bilang kalo Memorial Day Weekend tuh semacam unofficial start of summer… karena cuaca mulai panas dan mendukung banget buat vakansi. Ditambah lagi situasi post-covid disini udah mulai … Continue reading “Memorial Day Weekend 2021”

3 Bulan Kemudian

Yaampun, terakhir kali update blog ternyata di bulan Februari! Niatnya ngeblog at least 1 bulan sekali tapi ternyata 3 bulan berlalu sudah… hehe. Terakhir update blog soal kerjaan baru, dan yah ternyata kerjaan barunya cukup membuat saya sibuk, jadi kurang waktu buat ngeblog deh.

Life Update

Hellooo! It’s been a while but I’m back with a life update. Those who follow me on Twitter might know this already, and I’ve been wanting to write here but I just haven’t had the time (for reasons I’ll explain more in the post)….

2020

Wow what a year 2020 was. I still remember how I spent 2020 New Year’s Eve. R and I went to our friend’s place for dinner, we met everybody and left early to go to LA’s Grand Park at Downtown, where LA’s annual NYE party was held. Much like NYC’s Times Square, only in smaller … Continue reading “2020”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.