Hello Birthday Month!

Ahh.. it’s December already! Time flies soooo fast, don’t you think?
I don’t mean to disregard other months but December has always been my favorite month of the year, simply because it’s my birthday month! Hahahaha.. yayy!

Image from: www.picturescafe.com
Image from: http://www.picturescafe.com

Unfortunately, I still haven’t got any plans for my birthday. I wanted to do a solo trip to Bali but because it’s rather unplanned, I have no vacation budget left for this year. I’m still very keen to “escape” from the city though.. but I don’t know where to go. I have no plans for New Years’ Eve as well, but spending it in Monas with thousands of other Jakartans sounds interesting simply because I never done it before.

Speaking of birthdays.. I’m the kind of person who loves to celebrate birthdays. I think it runs in the family – my family loves to celebrate things. For as long as I can remember, we always celebrate Birthdays, Anniversaries, any kind of special occasions. We are used to exchanging gifts for those special occasions. Even when I was little, I used to ask money from my dad, just to buy present for his birthday! Hahahaha. It’s the thought that counts, no? :p I know there are the kind of people who don’t celebrate birthdays or other special occasions. How about you, do you like to celebrate?

Advertisements

26 thoughts on “Hello Birthday Month!”

  1. Aku masih merayakan ulang tahun apapun bentuknya, sampai sekarang. Akhir-akhir ini seringnya masak sendiri trus undang teman-teman ke rumah. Dan makan malam dengan keluarga kalo aku pulang ke rumah ortu. Aku senang serunya kumpul-kumpul heheh

    1. Iyaaa kumpul2 emang selalu menyenangkan! Btw den aku mau komen di postmu tp kayaknya eror ya? Happy anniversary lhoo.. Kemarinkah? Semoga cepat berkumpul kembali dgn mas nya hehe 🙂

      1. Terima Kasiiihh 🙂 itu anniversary pertama kenal satu sama lain. Soalnya paling berkesan buat kami ^^ Iya, 30 November tahun kemaren. . Amiiinnn buat doanya. Oh ya? errorkah? barusan aku cek gpp. Tadi ada yang komen juga bisa. Mungkin pas error pas kamu buka

      2. Oh iya ya Adhya? Wadhuh ntar aku omongin suami deh. Itu web yang bikin suami. Aku yang bagian mendekor dan ngisi. Sesekali dia juga sih. Jadi kalo ada yang error2 aku ga ngerti hehehe

  2. Ajiyee Tachiii mau Ulang Tahun!!! Aku bukan yang termasuk suka ngerayain ulang tahun, malah beberapa kali sengaja melewatkan ulang tahun sendirian dan cuma bedoa (sok religius). Dulu sempet beberapa tahun kalau Ultah pasti getaway, sekarang kebanyakan liburannya malah sebelum Ultah hahahahha….

    1. Aduh ini udah kadung kepencet. Anyway, celebrated my birthday last month (after years) but I don’t like birthday. I dunno why.

      I don’t like cake either, maybe that’s the reason I don’t like birthday.

  3. dari kecil jarang banget dirayain ulang tahun, tapi selalu excited di hari h-nya, terlebih karena di hari itu orang-orang akan kasih kita selamat dan doa, jadi pusat perhatian dalam sehari 🙂

  4. Buat daku Hari Lahir adalah sesuatu yang pribadi, dan menjadi saat merenung sampai dimana perjalanan hidup kita dalam pengembaraan ini :). Merayakan dan tidak itu soal pilihan saja, sama sama menyenangkan 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s