Giveaway! :)

This month I have been writing a lot about happiness and festivity. Well, it’s holiday season (and my birthday month :p) .. who can resist? But then I also realised that it’s almost my blog’s 1st anniversary, means more reasons to celebrate!

Yep, though blogging is not new to me, I moved platform and started fresh early this year. To be exact, my Blog Anniversary is the 4th of January! That’s when the first article of this blog was published. I started this blog with a simple reason, to share stories. Having readers and page views are bonus, getting new friends from all over the world is jackpot! πŸ˜€

Now, I want to share my happiness this month with a simple giveaway!Β Wooohoow!

I have 1 Zalora Indonesia voucher worth IDR 100.000 for 1 person (valid until mid January 2015) for those of you who resides in Indonesia

and….

I also have 2 postcards from Los Angeles for those of you everywhere else πŸ™‚

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ad8/62165477/files/2014/12/img_1617.png
1st Anniversary Blog Giveaway!

How to participate? Easy breezy!

Simply answer either one of these questions below on the comment box by December 27, 2014 :
1. What makes you happy this month?
2. Are you a dessert person? What’s the one dessert that you can’t live without?
(P.S the boyfriend suggested the second question, hahaha :p)

Winners will be chosen randomly among the participants and I will announce the winners with a blog post on December 28th. Good luck! πŸ™‚
So that’s it! My first blog giveaway! Hope you’re as excited as I am. Have a nice weekend! πŸ˜€

Advertisements

19 thoughts on “Giveaway! :)”

  1. Hola salam kenal…aku ikutan yaa giveawaynya ya…
    1. Bulan desember bikin happy karena excited banget menyambut natal dan udah ngebayangin bakal libur panjang…jadi perasaannya seneng banget….
    2. Es lichee plus longan..dimakannya pake es batu yang banyak….sluurppp…nikmat dan gampang gak ribet harus bikin….

  2. 1. I’m very happy this month coz in this very december I got the opportunity to do road trippin with my small family to bandar lampung continued with short trip to Cirebon with my office friends!
    2. well, im not a dessert person and i only need to answer one right?
    Thank you Christa πŸ™‚

  3. Haiii, begitu buka blog gataunya ada giveaway begini langsung mau ikutan!! Bahahaha, baiklah :

    1. Yang bikin aku bahagia adalah knowing that hidup aku di 2014 ini semakin membaik, dari kerjaan, keluarga, teman dan percintaan (as I mentioned on my new post, hihi). No galau and more happiness to come πŸ™‚

    2. Am a sweet teeth!! Jadi sebenarnya dessert mau apapun juga itu susah banget untuk nolaknya (oh kecuali duren!). There’s always a place for ice cream. And ice chocolate. And cheesecake. And chocolate. And ice cream. Hahahaha.

  4. 1. This month… to have finally move in to our very own House πŸ™‚ tercapai juga impian punya ‘sangkar’ sendiri which we can call Home :”)

    2. Hmmmmm. easy! Literally anything with nutella! I can never ever start my day without nutella. Dessert or not, it still counts if its sweet and makes you happy, right?! πŸ˜€

  5. 1. Yang membuatku bahagia di bulan ini adalah film-film yang dirilis di bioskop banyak yang harus kutonton! Ada Doraemon yang merupakan film favoritku sejak kecil, ada The Hobbit yang selalu kutonton di bioskop sejak film pertamanya, dan ada juga film Pendekar Tongkat Emas yang kalau menurutku merupakan terobosan baru film dalam negeri yang layak disebut hebat. πŸ˜€
    2. Sebenarnya aku bukan “dessert person”. Tapi kalau boleh memilih, mungkin aku pengin es krim sebagai dessert-ku, bisa rasa vanila, strawberry, atau cokelat. Teksturnya yang lembut dan meleleh di lidah itu terasa sangat mendinginkan pikiran kita. πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s