In two weeks-ish…

Yesterday I woke up and found this picture on my iMessenger, sent by the boyfriend:

 

Our Coachella Tickets

 

Yap, our Coachella tickets have arrived!! It’s actually 22 more days until Coachella Weekend (I’m going on weekend two,btw). And.. Uhm.. It’s 16 more days until I got to see my boyfriend after 1,5years apart! Yayyynesss so excited! 🙂

So yeah, that’s just a short update and this is probably the shortest blog post I’ve written hehehe. But just want to share my excitement because, well, I’ll be going to Coachella with the boyfriend that I haven’t seen for over a year! Aaaaaaa!!

Speaking of which, when writing this I suddenly feel nervous. Well not bad-nervous, good-nervous obviously. I think it’s because of the excitement. You know that feeling you have when you’re about to go on a first date with someone that you really like? Yes, that kind of feeling. Hopefully things will go smoothly. 🙂

When was the last time you feel excited of something? Care to share? 🙂

Advertisements

33 thoughts on “In two weeks-ish…”

  1. Kl Tomorrowland sejak thn lalu udah gak pake wristband lagi Chris, pake ala jam tangan yang mesti diverifikasi segala macem, set dah ribet amat ya mau parteeeh aja hahaha

    Have fun packing yooo…belanjaaaa yg buanyakkk di Cali 🙂

    1. Oyaa ribet banget! Tp ini wristband takut copot apa kenapa kenapa deh.. Hahaha berarti musti dijaga baik2 nih ditangan.

      Terima kasihhh Feee, btw baju HM nya belom masuk sini huhu, lucu2 yaa yg kamu tag itu.. Siapa tau pas sampe sana masih ada di toko2 hihihi :p

  2. Ahhhh aku senang sekali baca update an ini Christa. Ikut berbunga-bunga rasanya 🙂 …. Selamat bergembira riaaa, senang-senang maksimal disana 🙂 Lagi musim apa ya disana. Kalo ada matahari, nitip salam suruh geser ke Belanda biar kebagian panas disini 🙂

    Terakhir kali merasakan senang yang luar biasa, deg2an, merasa jatuh cinta lagi sama suami seminggu lalu ketika acara makan malam dengan keluarga besar setelah acara kremasi papa mertua. Norak sebenarnya hahaha. Kami duduk berjauhan, saling curi2 pandang, kayak ABG yang panas dingin lihat gebetan *ngikik kalo ingat itu

    1. Makasih Denyyyy udah ikut senang buat aku 🙂
      Harusnya lagi panas disanaa hehehe udah masuk Spring kan, nanti aku titip salam buat mataharinya hihihihi

      Ahh lucu banget sih, curi2 pandang hihihihi, gapapa Den, kan katanya kalau udah nikahpun musti forever dating ya? hehehe

  3. aku pas jaman masih pacaran dulu kayak kamu juga loh, excited banget pas tau suami (dulu msh pacar) mau dateng ngapel ke indonesia,deg2an tiap hari hitung tanggal terus 😀

  4. Counting days ya Chris!! You probably feel butterflies hihihihi *coret2 tanggalan nih ;p

    Trakhir ngrasain much nervous with such excitement feeling tuh waktu hari pertama kerja walau cuma casual dan bukan fulltime tetep aja deg2an banget takut salah takut gak bisa takut ina itu tapi seneng banget pas tau smua berjalan lancar;)

  5. Have fun at Coachella, Chris! Wow 1.5 not seeing each other in flesh? Sure you’ll enjoy your time with your bf😉
    I’m feeling excited for my next trip to Flores in 6 six weeks more less!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s