Holiday’s over.. I’m back! 

The title actually says it all. Hehehe. Yep, three weeks flew so fast. If you haven’t read my previous posts, I spent the last theee weeks in California where I met my boyfriend (no more long distance for three weeks! Yay!), went to Coachella, and basically had a holiday. Now here I am writing this blog post on my phone, on my way home from the office. 

Uh wait.. The office?

Yep, I’m back working since yesterday although I just came back on Sunday afternoon. Lil bit crazy? Maybe, but I don’t have anymore leave days hahaha.

Jetlag is killing me. Although I managed not to fall asleep yesterday at work but I felt no energy the whole day and went into sleep immediately as I reached home by 8-ish. However, I did woke up some time around 2 this morning and could not really go back to sleep. So today at work was not really better. I decided to go home earlier and rest in hope that I can get better quality of sleep so tomorrow will be better. Any tips on curing jetlag, anyone?

I promise to write more about the trip in my upcoming posts. I plan to start writing this weekend but I just can’t help to post some “preview” now because I realised that I miss blogging! 🙂

To close this short update, here are some pictures from the trip.. Enjoy! 🙂

Venice
Las Vegas – Taken from Vegas Roller
Venice Canals
Silverlake
Japantown in LA
Abbot Kinney
Clippers vs Nuggets in Staples Centre
Beverly Hills
Advertisements

41 thoughts on “Holiday’s over.. I’m back! ”

    1. Saya belum pernah merasakan jetlag, tapi dari beberapa cerita kayaknya lumayan parah, ya. Welcome back! I think you have written some of the stories about US so I will browse in your blog :haha.

  1. Chris, pas pulang dari US lalu, begitu sampe kan siang tuh, aku langsung tidur seharian. besok paginya langsung normal lagi dan si Matt karena harus ngantor siang itu juga dia malah gak ngalamin jetlag karena malemnya dia masih sempet pergi ama temennya hang out cuman pas dari Indonesia ke US, kita jetlag sekitar 5 hari hahaha.

  2. ehh.. sama lohh.. aku juga kebangun jem 2 pas pulang dr US dulu.. trus masak indomie akhirnya gara2 kelaperann.. gawatt.. hahaha.. eh btw, km pake hp apa yah ta buat ngeblog? bs upload pics juga yah? *maap rada gaptek* hahaha

    1. Kekeke samaa aku juga, tp ngga masak indomie.. Ngemilin coklat yg beli disana hahahah sama aja gawatnya :p

      Pake iphone nih, app wordpress.. Bisa kokk upload pics.. Tapi kadang2 formatnya suka kurang rapih, aku rapihin lg di pc.. Hehe

  3. Huaaaa.. Bahagianya ketemu pacal! 😀 Aku yang LDR cumak beda pulau langsung ngerasa ngga ada apa-apanya dibandingkan kamu, Mbak.. Hihihi 😛

    Welcomeback yaaawn.. :3

  4. Wahhh kirain masih jalan2 di city of angel Chris hehehe… Back to reality dong ya. Semoga jet-lag sudah mendingan ya sekarang.. Banyakin airputih aja Chris dan met istirahat 🙂

  5. Hahah sama tuh chi, i need one week back then plus waktu itu pas puasa. Well, all you need is sleep. Even better kalo bs sedikit exercise jadi ada energi buat relaxing badan (yes, tetep bisa relax pas work out) sama biar tidurnya enak meskipun susah jam tidurnya buat normal. Ditunggu ceritanya!

    1. wah kebayang pas lagi puasa jetlag2 na 😐 sekarang udah ngga jetlag sih tapi masih gampang capek, untuk ada long weekend jadi bisa bener2 relax. Oiya bener excercise kecil2an ngebantu banget! minimal stretching2 lah hehe.. sipppoo cerita menyusul yaaahh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s