Hello October

Is it just me, or time really does fly? I can’t believe it’s October already! πŸ˜€

Well my September was packed. I got busy with some projects at work (my first in-store activation since I moved to this new team!), got hospitalised, became a bridesmaid twice.. and also, waited anxiously for something. I thought I would get to hear a good news at the end of September, but GodΒ decided to let me wait a little bit longer. I was disappointed and got really sad for a while, but realised I had to keep my faith and keep praying.Β In the end it was not a rejection, only delayed decision πŸ™‚

Image from: http://www.123october.com/wp-content/uploads/2015/09/Hello-October-Hd-Wallpapers-3.jpg
Image from: http://www.123october.com/wp-content/uploads/2015/09/Hello-October-Hd-Wallpapers-3.jpg

Now,Β in the midst of my disappointment and sadness, I spontaneously said yes to an invitation to travel during the upcoming long weekend. Ooops. Hehehehe. I immediately bought the plane ticket after I said yes, and had my name registered to the tour package. YAY! Read it somewhere that travel cure sadness (or maybe I’m just making it up :p), so I’m going to give it a try… πŸ˜‰

Ok so where will I go? it will be a place that I’ve never been before.. and I won’t be needing my passport so it is still in Indonesia. It is an island, approximately 1,5hours flight away. The island is called… Lombok. YEP, I am going to visit Lombok! Yayy! I’ll stay there for 4 days in which it will be a mix of island hopping and trekking trip. In short it will be a nature trip, and since it’s been a while since the last time I bask myself in nature.. I am so looking forward for this trip! Let’s just hope everything will go as planned.Β I am excited for my October, and hopefully I will get the good news I’ve been anticipating this month. Fingers crossed!

What are you excited for this month? hope you’ll have a great month! πŸ™‚

Advertisements

40 thoughts on “Hello October”

  1. Indeed! Time always flies by so fast these days, somehow!! πŸ˜€

    Lombok is beautiful!! I hope you will get to enjoy your time there, and heal whatever disappointment that you are experiencing at the moment!! πŸ™‚

  2. Chris aku juga merasa Oktober kok cepet banget ya datang. Kayak ngerasa, September kemana aja ya, tiba2 amnesia haha. Semoga perjalanan ke Lombok lancar dan berita yg ditunggu segera ada kabar baiknya πŸ™‚
    Bulan Oktober ini aku antusias karena sedang giat2nya ngelamar kerja, nunggu hasil interview minggu lalu, dan jadi volunteer guest lecture di high school memperkenalkan tentang Indonesia dari sisi seni dan budayanya.

    1. Amiiin, mudah2an ya Den πŸ™‚ wahh goodluck untuk pencarian kerjanya. Dan ditunggu cerita jadi guest lecture nya. Oktobermu seru sepertinya πŸ™‚

  3. not only you.. emang bulan september kemaren cepet banget lewatnya. just like a blink of an eye ya. gile bener emang. hahaha.

    oktober exciting soalnya ada ultah andrew, mau nonton lion king broadway dan ada halloween. πŸ™‚

    have fun ya di lombok. dan moga2 segera dapet good news nya! πŸ™‚

  4. Agree Chris…September cepat banget berlalu. I am excited flt October because my lil family and I will move to our new lil nest….padahal harusnya kemaren sih pindahannya tp.masih banyak yg belum beres.

    Enjoy ur trip to Lombok! Man…..I”ve never been to Lombok yet. Stay healthy ya Chris

    1. Yeayyy i’m excited for you Jo! Selamat pindahaan.. Pasti senang sekali rasanya. Semoga lancar juga yahh pas prosesnya hehehe. Thanks! I will πŸ™‚

  5. Gak, emang waktu berlalu sangat cepat, akupun merasa begitu. Wow, enjoy Lombok! Belum pernah berpetualang ke sana juga, jadi menunggu “Christa Bercerita” tentang Lombok. πŸ™‚

  6. Eh ada yang mau jalan ke Lombok… :hehe. Jadikan reward buat September yang penuh perjuangan ya Mbak :hehe. Have fun buat liburan di Lomboknya, semoga puas dan jadi liburan yang berkesan, ah saya jadi makin ngebet pulang kampung deh *ceritanya iri :hehe*. Cerita-cerita seru soal semuanya akan selalu ditunggu di sini :hehe, dan tetep jaga kesehatan Mbak :hoho. Salam buat semua penghuni Lombok ya :haha.

  7. Ih, kalo aku malah merasa kok September lama banget sih, karena saya sedang menunggu-nunggu November πŸ™‚ Aku juga blm pernah ke Lombok nih, dan berharap semoga suatu hari bisa ke sana πŸ™‚ Enjoy your Lombok trip, Christa πŸ™‚

    1. I hope I will, I haven’t seen the itinerary but surely the Gilis are not to be missed? Hehehe nevertheless I am sure it will be fun! Thank youu πŸ™‚

  8. Woow. Enjoy Lombok Chris! Envy you. Hahaha. Hopefully the delayed decision will be a good to hear. Semoga semuanya lancar ya Chris! πŸ™‚

  9. Indeed, September is my favorite month and it always goes by in a snap 😦
    Here, October is marked by colder weather and time for boots up, no more flip flops 😦

    Enjoy Lombok, Christa! Enjoy wearing flip flops on the beach πŸ™‚

  10. semoga makin membaik dengan kesehatanmu Christa, dan happy jali jali di Lombok πŸ™‚

    this month we are going to Frankfurt Book Fair, then berarti sebulan lagi till our trip to Indonesia πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s