A little update

Hello blogosphere!

I know I haven’t blogged in a while, simply because there were lots of things going on offline that I found it hard to blog. I know, I know, cliche – right?!

But anyway now that we’re already halfway through February, I feel the itch to write so this post will be a random – life update – kind of post. So, here are the things that happened lately…

The Staycation

On late January my best friend that is now studying in Melbourne came back to Jakarta for a quick holiday. I decided to take a Friday off and we (along with 2 other friends) had a staycation in DoubleTree by Hilton Hotel in Central Jakarta. We got a good rate through Booking.com since I am a genius member (tip: if you use the site often you can become a genius member and can get extra perks and discounts!). Oh btw this is not sponsored it’s just I love to use the site a lot and very much enjoyed my stay there πŸ™‚

The Bandung Trip

The next weekend I went on a day trip to Bandung to attend my friend’s wedding. It was a lovely garden wedding and I’m so happy to see her happy πŸ™‚ After the wedding I managed to stop by Cuanki Serayu (all time favorite! :D) and had their Batagor to-go.Β Even though Bandung’s traffic was not too friendly that day.. it was still a lovely visit.

TheΒ Holiday Plan

Remember that I told you I will be going somewhere this March? and that I’ll pick 2 lucky people from this postΒ to get a little something from that trip?

Since it’s almost a month before my trip and I’m just waiting for my visa (fingers crossed!), I am ready to tell you that I’ll be going to Shanghai this March! YAY!! I’ll be going solo, and so far only have 1 fixed itinerary in mind that is to visit Disneyland Shanghai :D. Apart from that, this time I want to try going plan-less and just see where my feet will take me. I’m super excited because I’ve been wanting to go to Shanghai for a long time but also nervous because I can’t speak the language.. hehehe, but I’m sure it’ll be a fun trip! Have you been to Shanghai? Any particular place that I must not miss?

Anyway, on the giveaway – there were 21 people who answered the questions thus eligible for the giveaway. Thank you so much for you comments and feedback for this blog! ❀ Now, without further ado let me announce the lucky giveaway winners … I used a list sequence generator from random.org, and chose number 1 and 2 on the list as the winners.

Screen Shot 2017-02-19 at 9.44.10 PM.png

Dear FeΒ andΒ Deny, please give your address through my email πŸ™‚ I hope you’ll like a little something from Shanghai πŸ™‚

Once again thank you for everyone else that has participated. I’m going to close this random post here. It’s getting late here in Jakarta and yes, Monday is approaching soon!

Here’s to a great week ahead, until next post! x

 

Advertisements

35 thoughts on “A little update”

  1. Hati2 Ta kalau ke disney hahaha banyak yg pee sembarangan di semak2 taman…suamiku waktu itu liat sampe jijik sendiri. Trus mereka suka menyelak antrian, caranya mrk mepet2 ke kita kaya copet, otomatis krn kita takut kena copet krn ditempelin sm org. Begitu kita minggir, masuklah mereka hahaha. Atau pake cara anaknya suruh nyelak, begitu berhasil langsung semua satu kampung masuk nyelak πŸ˜… Cuma wahananya bagus dan modern…happy holiday yah Ta!

    1. Waaa gitu yaaa… hahaha aku udah banyak sih baca/nonton review aneh2, tapi masi nekad pergi. Still hoping bakal tetep magical like other Disneylands. Hehe tapi siipp aku pasti akan lebih hati2 deh, soalnya kan pergi sendiri πŸ™‚ Thank you yah!!

  2. Selamat buat yang menang.. Wahh Shanghai.. Tar update2 dimari ya Chris.. Gw penasaran justru sama keluakuannya mereka.. Secara waktu itu sempat viral yg anak kecil pupi sembarang sambil nunggu ditaman kan πŸ˜€

    1. Hahaha makanya nih Py, yg viral gak ngenakin banget tapi nanti aku liat dehh moga2 gak kejadian yaaa yg aneh2 (kalopun iya jangan sampe aku liat hihihi) ntar aku cerita yah πŸ™‚

  3. Hotelnya kece ya Chris!! Kayaknya seru deh kapan2 staycation gitu. Eh kalau Avgeek Weekend Tripku termasuk staycation juga ga ya? πŸ€”Tapi staynya di pesawat, ahahah πŸ˜‚

    1. Seru Ko, cobain deh.. tapi kayaknya hotelnya pilih yg sengaja bagus jadi bener2 rasain fasilitasnya.. kemaren kita gak jalan kemana2, makan aja room service hehehe. Kayaknya Avgeek weekend tripnya kategori khusus deh Ko, khusus kamu doang hihihihi :))))))

  4. Yay. It’s a quite long waiting for your latest post. It’s glad to read your nice post.

    Wow… you’ll be going to Shanghai next March? That’s great. I envy you.

    I do believe that Christa is a great person of travelling. I admire how you do it.

    Oya, Pliz, don’t let your update post in a long time. We’re eagerly waiting.πŸ˜€πŸ˜€

  5. wah seru banget Chi, Disney emang ga ada matinya ya, khususnya yang di Asia sih secara yg di Paris karcrut bgt, kita waktu hanimun sempet mampir ke Disney HK pas baru buka πŸ™‚ Kebayang apalagi di Shanghai yang terbaru! Ati2 ya disana dan makasih udah menang ! πŸ™‚ Segera aku kirim details nya πŸ™‚ xxx

  6. Waahh 2017 ini kayaknya keberuntungan GA buatku haha. Baru Februari pertengahan sudah dua GA yang menang. Senangnyaa. Thanks Christa! Semoga solo traveling nya ke Shanghai menyenangkan dan lancar. Aku segera kirim email yaa.

    1. Hehehe kali ini yg beruntung dari Eropa Den.. bisa2nya yg menang kamu dan Fe, tetanggan gitu hihihi. Amiiin, makasih ya Den, semoga little something nya nanti nyampe dengan selamat kesana πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s