Bali with The Family

Last week I went to Bali with my family. By family, I mean not only my mum and brother, but also my cousins and aunt. In total, there were 3 families that went. My family, my cousin and his wife, my aunt, another cousin with his wife,ย and little daughter. We used to go on a family holiday at least once a year when our dads were still alive, back when we were kids. But as we grow up, we rarely go on a holiday together due to various reasons. So, this holiday was the first in many many years. We were so excited!

Continue reading “Bali with The Family”

3 Pilihan Kopi di Convenience Store

Sebagai (orang yang ngakunya) peminum kopi, berkantor di daerah Jakarta Barat yang dikelilingi pabrik pabrik berarti tidak mudah bagi saya untuk mendapatkan asupan kopi harian. Oh iya, sebelum lanjut, ngopi disini maksudnya hanya 1 jenis ya, yaitu latte atau flat white – dan biasanya panas.

Karena kebetulan saya sering menghabiskan waktu di jalanan Jakarta (alias sering kena macet), saya jadi lumayan sering beli kopi sambil jalan (To-goย yah bahasa Inggrisnya?). Memang sih banyak kedai kopi yang bisa menyediakan pilihanย to-go,ย tapi di Selasa Indonesia kali ini saya mau berbagi Top 3 minuman latte panas di Convenience Store Jakarta, versi saya ๐Ÿ™‚

Continue reading “3 Pilihan Kopi di Convenience Store”

What #ChristaLikes This January

January is almost over and I can say it has set a pretty good mood for 2017 so far. Yay! I’ve started to do more of the things I like, and here I am on my 2nd #ChristaLikes post in this blog. In this post, I’ll share the things that I like this January, such as:

Continue reading “What #ChristaLikes This January”

DON! DON! Pondok Indah

That one Saturday afternoon, I wasย doing some errands in Pondok Indah area when I found this restaurant, located almost hidden in Pondok Indah Plaza 2.

You can instantly tell that DON! DON! is a Japanese restaurant just by looking at its door. They placed a menu board outside the door so potential guests can have a peek at their menu, and that’s exactly what I did.

Continue reading “DON! DON! Pondok Indah”

#ChristaLikes

I know my last posts were not the cheeriest, so for now I’m going to share a list of the things that I like. I’ve started to use the hashtag #ChristaLikes on Instagram a while ago and now it’s time to elaborate it further on this blog! Watch this space because there will be more of this kind of post in the future… ๐Ÿ™‚

Continue reading “#ChristaLikes”

Vendor Acara Lamaran Saya

Di Selasa Indonesia kali ini, saya ingin berbagi cerita soal vendor – vendor yang sudah membantu acara lamaran saya dan R bulan September yang lalu. Hehehe, jangan bosan ya baca cerita tentang acara ini.. kayaknya sih ini terakhir, habis itu balik ke cerita sehari – hari lagi deh ๐Ÿ˜€

Inti cerita ini sih simpel aja, saya seneng banget sama semua pihak yang sudah membantu acara lamaran kami kemarin, dan ingin berbagi ceritanya disini. Siapa tau kan ada teman – teman yang sedang mencari vendor buat acara serupa jadi bisa dapet referensi ๐Ÿ™‚

Continue reading “Vendor Acara Lamaran Saya”