3 Pilihan Kopi di Convenience Store

Sebagai (orang yang ngakunya) peminum kopi, berkantor di daerah Jakarta Barat yang dikelilingi pabrik pabrik berarti tidak mudah bagi saya untuk mendapatkan asupan kopi harian. Oh iya, sebelum lanjut, ngopi disini maksudnya hanya 1 jenis ya, yaitu latte atau flat white – dan biasanya panas.

Karena kebetulan saya sering menghabiskan waktu di jalanan Jakarta (alias sering kena macet), saya jadi lumayan sering beli kopi sambil jalan (To-go yah bahasa Inggrisnya?). Memang sih banyak kedai kopi yang bisa menyediakan pilihan to-go, tapi di Selasa Indonesia kali ini saya mau berbagi Top 3 minuman latte panas di Convenience Store Jakarta, versi saya 🙂

Continue reading “3 Pilihan Kopi di Convenience Store”

Advertisements

Arab Street, Singapore

Earlier this April I went to Singapore for Coldplay Concert. Though only a short stay, it was eventful as I stayed and spent most of my time in a new neighborhood – Arab Street.

Continue reading “Arab Street, Singapore”

What #ChristaLikes This January

January is almost over and I can say it has set a pretty good mood for 2017 so far. Yay! I’ve started to do more of the things I like, and here I am on my 2nd #ChristaLikes post in this blog. In this post, I’ll share the things that I like this January, such as:

Continue reading “What #ChristaLikes This January”

DON! DON! Pondok Indah

That one Saturday afternoon, I was doing some errands in Pondok Indah area when I found this restaurant, located almost hidden in Pondok Indah Plaza 2.

You can instantly tell that DON! DON! is a Japanese restaurant just by looking at its door. They placed a menu board outside the door so potential guests can have a peek at their menu, and that’s exactly what I did.

Continue reading “DON! DON! Pondok Indah”

#ChristaLikes

I know my last posts were not the cheeriest, so for now I’m going to share a list of the things that I like. I’ve started to use the hashtag #ChristaLikes on Instagram a while ago and now it’s time to elaborate it further on this blog! Watch this space because there will be more of this kind of post in the future… 🙂

Continue reading “#ChristaLikes”

Vendor Acara Lamaran Saya

Di Selasa Indonesia kali ini, saya ingin berbagi cerita soal vendor – vendor yang sudah membantu acara lamaran saya dan R bulan September yang lalu. Hehehe, jangan bosan ya baca cerita tentang acara ini.. kayaknya sih ini terakhir, habis itu balik ke cerita sehari – hari lagi deh 😀

Inti cerita ini sih simpel aja, saya seneng banget sama semua pihak yang sudah membantu acara lamaran kami kemarin, dan ingin berbagi ceritanya disini. Siapa tau kan ada teman – teman yang sedang mencari vendor buat acara serupa jadi bisa dapet referensi 🙂

Continue reading “Vendor Acara Lamaran Saya”

Not Your Ordinary Burger Place

A couple of months back, there’s a viral video floating around my Facebook timeline about a new concept of McDonalds, called McDonalds Next. Located in Hong Kong, it was said to be the first in the world, one of a kind.. and this is the kind of news that would excite my brother and I 😀

So it’s very much predictable that we put McDonalds Next in our itinerary. It is located in Admiralty MTR station, which is just 1 station away from Wan Chai – where we were staying. So, we went there for dinner on our second day.

Continue reading “Not Your Ordinary Burger Place”