3 Pilihan Kopi di Convenience Store

Sebagai (orang yang ngakunya) peminum kopi, berkantor di daerah Jakarta Barat yang dikelilingi pabrik pabrik berarti tidak mudah bagi saya untuk mendapatkan asupan kopi harian. Oh iya, sebelum lanjut, ngopi disini maksudnya hanya 1 jenis ya, yaitu latte atau flat white – dan biasanya panas.

Karena kebetulan saya sering menghabiskan waktu di jalanan Jakarta (alias sering kena macet), saya jadi lumayan sering beli kopi sambil jalan (To-go yah bahasa Inggrisnya?). Memang sih banyak kedai kopi yang bisa menyediakan pilihan to-go, tapi di Selasa Indonesia kali ini saya mau berbagi Top 3 minuman latte panas di Convenience Store Jakarta, versi saya 🙂

Continue reading “3 Pilihan Kopi di Convenience Store”

Shanghai Disneyland

Last month a dream came true – I finally made it to my 6th Disneyland destination! Going to Disneyland has always been a family affair for me, since I visited all 5 with family. Early last year, I made a plan to take my mum and brother to HK Disneyland. I thought that will be my final Disneyland and I wanted to visit all before I turn 30. But then after I purchased the flight tickets for my family to Hong Kong, I read that Shanghai Disneyland was going to be opened in June! Whaaaat… I felt a bit sad because then I would not be able to visit all Disneylands before I turn 30. Nevertheless, I had a good time in Hong Kong and was able to keep my desire to go to Shanghai for awhile.

Continue reading “Shanghai Disneyland”

Mau Lurus Jadi Repot

Wah, saya sudah lama juga ya nggak cerita apa – apa di Selasa Indonesia. Minggu ini saya mau curhat aja ah. Akhir – akhir ini, saya sedang ketemu beberapa hal yang bikin saya repot, padahal menurut saya nggak penting. Setelah saya ngobrol dan curhat ke R, kita sepakat, hal – hal begini kejadian di kita hanya karena ada oknum – oknum yang tidak bertanggung jawab sebelumnya.

Continue reading “Mau Lurus Jadi Repot”

A Head Full of Dreams

Last week I went to Coldplay “A Head Full of Dreams” Singapore Concert and it was awesome! Here’s my story…

Getting There

When Coldplay announced that they are coming to Singapore, (almost) everybody that I knew went crazy. It’s a shame that Indonesia did not make it to their Asia tour list, but Singapore is an easy option for us Indonesians. Concert tickets were not as expensive and there are many ways to get there.

Continue reading “A Head Full of Dreams”