Nggak Ada Abisnya

Iya, nggak ada abisnya kalau ngomongin serial TV di Amerika. Asli deh. Dari dulu saya emang udah suka nonton serial TV terutama serial TV Amerika. Tapi dulu saya sih nontonnya yang terkenal2 aja macam Friends, Gossip Girl, The OC, dll dll ya kan… eh begitu pindah kesini, makin deh saya sadar kalau ternyata TV series di Amerika itu banyak banget segala macam dan rupa untuk semua selera! Apalagi rupanya awal musim gugur alias sekarang – sekarang ini tuh masanya premier serial TV. Banyak serial TV baru, banyak juga serial favorit yang kembali dengan season baru. Nah lho!

Continue reading “Nggak Ada Abisnya”

Advertisements

Some Weekend Stories

I initially wanted to write this right after last weekend, so then I would title it “Last Weekend”.. but then I got caught up with work and without me realising another weekend is almost gone! Whew!

Anyway, I just want to share with you some stories of my weekend..

Continue reading “Some Weekend Stories”

Making a Murderer: A Netflix Documentary Series

Like thousands of people on the internet, I am currently hooked to this Netflix Original Production titled “Making a Murderer”. Since its debut in the US last December, my boyfriend had told me to see it but I haven’t done so.  Now that Netflix is available in Indonesia, it’s the first thing I see after I registered myself.

Continue reading “Making a Murderer: A Netflix Documentary Series”