15 fun facts about me

Hello friends!

So, Lorraine of Chez Lorraine Blog recently started to participate in a 15-day writing challenge. Ever since, my fellow blogger friends have joined her too. I somehow missed the initial post because I have not been as active in the blogosphere as I used to be, due to some on-going offline events in my life. Thus, I don’t think I will be able to participate in the full challenge, but surely I want to let you know 15 fun facts about me! Thanks Lorraine for the idea πŸ™‚

Continue reading “15 fun facts about me”

A little update

Hello blogosphere!

I know I haven’t blogged in a while, simply because there were lots of things going on offline that I found it hard to blog. I know, I know, cliche – right?!

But anyway now that we’re already halfway through February, I feel the itch to write so this post will be a random – life update – kind of post. So, here are the things that happened lately…

Continue reading “A little update”

Seputar Blogging

Halo, kembali lagi di Selasa Indonesia pertama di tahun 2017. Kali ini saya mau ngomongin seputar duniaΒ blogging.

Saya aktif ngeblog sejak jaman SMA (ngga usah tanya tahunnya ya, hehe), dimulai dari blog asal – asalan di Pitas.com (sekarang kayaknya portalnya sudah tidak aktif), kemudian pindah ke Blogspot, dan sejak 2014 pindah ke WordPress.

Sejauh ini, nge-blog di WordPress sih yang paling serius. Saya secara berkala menerbitkan tulisan, rajin blogwalking, dan juga saling meninggalkan komen antara teman – teman blogger.

Continue reading “Seputar Blogging”

Have a good weekend!

Hey everyone! I know I haven’t posted anything in a while.. I’ve been swamped with work and other stuffs. Like now I am supposed to leave soon but I am itching to write!

So this is just a quick and un-meaningful update to tell you that I am still alive! hehehehe

I hope you are well, I hope you will have a wonderful weekend with your loved ones.

Now I’m going to leave you with this jumpy song from Belle and Sebastian called The Party Line, enjoy! πŸ™‚

Pemenangnya adalah…

Hai semua, mau update singkat aja tentang giveawayΒ yang kemarin saya adakan. Tadinya kan saya bilang kalau bakal ada 2 pemenang, masing – masing mendapatkan 1 magnet dan 1 bolpoin.

Eh tapi setelah liat liat lemari, rupanya masih ada sisa oleh – oleh lagi, yaitu pensil dari Las VegasΒ (fotonya menyusul ya, belum sempet sesi foto pensilnya). Kebetulan banget, yang ikut giveaway nya ada 3 orang, Gara, Inong, dan Ami. Jadi saya putuskan kalau 3 – 3 nya akan dapat hadiah! Yay!Β hehehe. Walau hadiahnya kecil – kecilan, semoga tetap berkesan ya πŸ™‚

Sekarang gimana menentukan siapa yang dapet apa? saya menggunakan bantuan dari sini. Inilah hasilnya:

Ini dia hasilnya :)
Ini dia hasilnya πŸ™‚

Jadi.. Inong yang bercerita tentang rencana jalan – jalannya ke Padang akan mendapatkan 1 magnet dari Los Angeles dan 1 bolpen dari Mumbai. Gara yang bercerita tentang jalan – jalannya ke Dataran Kewu akan mendapatkan 1 magnet dan bolpen dari Mumbai. Terakhir, Ami yang bercerita tentang Pantai Sasak akan mendapatkan 1 pensil dari Las Vegas. Tolong kirimkan email kalian ke halaman “contact” di blog ini.Β Semoga suka hadiahnya ya, dan terima kasih sudah ikutan meramaikan.

Sampai jumpa diΒ giveaway selanjutnya… πŸ™‚